Успех екипе Хенди спорт клуба на Националним играма Специјалне олимпијаде

Девете по реду Националне игре Специјалне олимпијаде, које су одржане од 23. до 26. 05. 2014. године у Нишу, донеле су срећу и успех Хенди спорт клубу из Зрењанина.
По четврти пут од почетка постојања клуба, екипе Хенди спорт клуба су учествовале на националним играма специјалне олимпијаде са фудбалским екипама, дечаци три пута, девојке један пут, и по четврти пут поновиле успех вредан пажње. Мушка екипа Хенди спорт клуба освојила је прво место и титулу Националног првака Србије у фудбалу, а Зрењанин су представљали: Драган Станојевић, Драгољуб Јанковић, Илија Јовановић, Иван Живков, Бранислав Иванов, Предраг Николић и капитен Филип Бартоле.
Велики успех постигле су и девојке, стонотенисерке Хенди спорт клуба, тиме сто су дивизиониране у прву најјачу дивизију, а треба напоменути да су стоним тенисом почеле да се баве пре непуних 6 месеци. Валентина Манојлов је за нијансу била слабија од колегинице из Крагујевца, па је заузела друго место у првој дивизији, док се Барна Магда морала задовољити четвртим местом, такође у првој дивизији.
Прошлогодишњи Национални првак Србије, члан Хенди спорт клуба, Бела Теркељ, такође је за нијансу био слабији, па је прошлогодишњу титулу препустио колеги из клуба из Јабуке. Иван Фодор се такмичио у најслабијој дивизији по први пут и са једном победом у својој дивизији освојио је бронзану медаљу, што је за њега велики успех, јер је убачен у такмичарски погон стонотенисера пре само три месеца.
Тренерски састав на националним играма је био Биљана Тапавички и Борислав Нухановић.