ПРИЈАТЕЉИ ТАНДЕМ-БИЦИКЛОМ ОБРАДОВАЛИ СЛАВОЉУБА ЕПИФАНИЋА И СТЕВУ ИВЕТИЋА (ВИДЕО)

Десетак дана након што је покренута изузетно лепа акција прикупљања средстава за куповину тандем-бицикла слепом спортисти Славољубу Епифанићу, она је окончана на најлепши начин.

Идеју куповине ове врсте бицикла покренуо је наш суграђанин Слађан Јанчић који све заслуге ипак приписује грађанима који су се у великом броју и несебично својим прилозима укључили у прикупљање средстава за овај поклон. У присуству својих пријатеља Епифанић је са одушевљењем примио овај поклон који ће му омогућити да се са асистентом упути практично на било које путовање.


Изненађењима и лепим поклонима овде није био крај. Пријатељи су од прикупљеног новца купили још један бицикл и то Стевану Иветићу, великом Славољубовом пријатељу, практично асистенту. Стеван је остао пријатно затечен и без речи јер до последњег момента није знао за ово изненађење нити је могао да наслути шта му је спремљено.

Премијерни круг тандем-бициклом одвозали су Радомир Папић и Славољуб Епифанић као и Стеван Иветић, а све смо забележили нашом камером.


Преузето са: http://ilovezrenjanin.com/vesti-zrenjanin/prijatelji-tandem-biciklom-obradovali-slavoljuba-epifanica-i-stevu-ivetica-video/


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *